Op factuur via Klarna
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om achteraf, met een betalingstermijn van 14 dagen, te betalen. De financiële afwikkeling van de bestelling wordt uitgevoegd door Klarna. Klik hier om meer informatie te ontvangen over Klarna

 

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Het afrekenen vindt plaats in uw bekende telebankier omgeving. U krijgt direct na de betaling een bevestiging van uw bestelling en betaling. Er zijn geen kosten aan deze betaalmethode verbonden.

 

Afbeeldingen betaalmethoden

PayPal
Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om te kopen en te verkopen. Uw email adres is uw rekeningnummer. Bij het afronden van de bestelling wordt u doorgeleid naar de betaalpagina's van PayPal. Creditcard via PayPal Wilt u met credticard betalen dan is dat mogelijk door de betaaloptie "PayPal" te kiezen. Uw wordt dan doorgeleid naar de betaalpagina's van PayPal.

 

 

Pinnen
Alle bestellingen kunnen worden afgehaald in Zeewolde. U kunt dan ter plekke uw bestelling betalen met uw pinpas.

 

Vooruibetaling op onze bankrekening
U kunt uw betaling overmaken op onze bankrekening NL60KNAB0740100483 ten name van Bandolino. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, nemen wij uw bestelling in behandeling. Er zijn geen kosten aan deze betaalmethode verbonden.

 

Bij orders boven de € 50,00 neemt Optigear de standaard verzendkosten binnen Nederland voor haar rekening.