Olimpic Sails

15 jan. 2016 10:38:59

Optigear optimist wedstrijdzeil olimpic

Bij Optigear.nl hebben we de zeilen van Olimpic op voorraad. https://www.optigear.nl/olimpic . Als je bij  je bestelling je zeilnummer doorgeeft plakken wij deze er gratis in. 

We kunnen je nieuwe wedstrijdzeil naar je opsturen (helaas valt dit onder breekbare post en is dus prijzig) of we spreken een moment en plaats van overdracht af. Je kunt het zeil bij ons afhalen of we nemen het mee naar een wedstrijd of trainingslokatie. Dat scheelt weer geld!

Lees meer
Geplaatst in Productnieuws door Rob Kaesehagen

Puur Zeewolde - Puur Plezier

12 jun. 2015 09:25:18

Kennis maken met Watersport in Zeewolde??? De kennismakingsdagen voor de watersport zijn dit jaar op 17 juni, 15 juli en 19 augustus.Lees meer
Geplaatst in Blog door Rob Kaesehagen
In het weekend van 6 juni 2015 is de eerste combi Gooierhaven gevaren. Door de bouwwerkzaamheden in Harderwijk was het niet mogelijk bij WV Flevo een wedstrijd te varen. WSV Gooierhaven is enthousiast in het ontstane gat gesprongen en heeft een mooie combi georganiseerd!

Lees meer

Geplaatst in Blog door Rob Kaesehagen
De zeilers van optiteam Randmeren zijn op het water goed herkenbaar dankzij de groene tanktops die sponsor Optigear.nl beschikbaar heeft gesteld.
Geplaatst in Productnieuws door Rob Kaesehagen

Windesign by Optiparts zeiltassen

15 mei 2015 22:44:34

Windesign by Optiparts heeft superhandige tassen om je zeilspullen in op te ruimen. Zo hebben ze de grote witte roltas (EX2624) . Hier past echt alles in en door het handvat en de wielthes is hij ook nog eens makkelijk te transporteren.

Lees meer
Geplaatst in Productnieuws door Rob Kaesehagen

Zeewolder helden in Zeeland

14 apr. 2015 09:45:11

Luctor et Emergo': 'Ik worstel en kom boven'. Een passender spreuk was niet te bedenken voor de Zeewoldse wedstrijdzeilers tijdens de internationale Belgische Optispring wedstrijden, voor de deur van Port Zelande Marina op de Grevelingen.Lees meer
Geplaatst in Blog door Rob Kaesehagen

Een CWO diploma is geen kadootje

6 apr. 2015 18:09:42

De eeuwige discussie over zeildiploma's barstte vandaag weer los. Is een CWO papiertje een inspanningspapiertje of een kwaliteitspapiertjeLees meer
Geplaatst in Blog door Rob Kaesehagen

HISWA

16 mrt. 2015 08:22:43

De HISWALees meer
Geplaatst in Blog door Rob Kaesehagen

Winterslaap?

8 feb. 2015 14:29:00

Het is nu half februari en we zien langzaamaan de zeilwereld om ons heen ontwaken. De agenda wordt langzaam weer gevuld met optimistzeilen gerelateerde onderwerpen. Gaan we naar de Optispring, United 4 en hoe passen de regionale combi wedstrijden hierin.

Ook de kajuitbootbezitters om ons heen komen langzaam uit hun winterslaap. Anti-fouling, poetsen, klussen. 

 

Wat de wereld om ons heen niet ziet is dat de optimistzeilers van Watersportvereniging Zeewolde de hele winter hebben doorgezeild. Iedere zondagochtend om 10.00 gaan deze bikkels het water op voor een paar uur fanatiek trainen.  En dat vol enthousiasme.

Dit levert soms van niet-zeilers het nodige commentaar op. Een bestuurslid is boos aangesproken op het feit dat de vereniging zo onverantwoord is om kleine kinderen met windkracht 6 en temperaturen rond het vriespunt het water op te laten gaan :-)

Vanuit hier: Trots op onze bikkels!

 

Geplaatst in Blog door Rob Kaesehagen

Thijn van Team Optigear.nl

5 jan. 2015 16:07:44

Dit is Thijn. Thijn is lid van Team Optigear.nl sinds 2013. Thijn 11 jaar en woont en traint in Zeewolde bij het Optiteam van WV Zeewolde onder leiding van Peter en Yorick. Dit jaar kun je Thijn en de andere team Optigear.nl zeilers tegenkomen bij de selectiewedstrijden en bij de Combi Randmeren wedstrijden.

Geplaatst in Blog door Rob Kaesehagen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Oplopende Directie in