Lijst van producten op merk CD-Sails

CD Sails is het resultaat van meer dan 40 jaar unieke persoonlijke wereldwinnende race- en zeilervaring die ze in staat stelt om de goed presterende Optimist zeilen te ontwerpen

De zeilzolder van 500 vierkante meter in Monfalcone is georganiseerd om alleen Optimist-zeilen te maken met een strikt gedefinieerd productieproces en speciale werkstations voor elke productiefase.

Alle zeilen worden alleen geassembleerd door Claudio Demartis, waardoor 'dezelfde hand, hetzelfde oog' wordt gegarandeerd in het zeer delicate montageproces. Dit niveau van aandacht en organisatie is een van de pijlers die de reeds bewezen prestaties en kwaliteit verzekeren.

Na te zijn opgericht in 2019, is CD Sails al aanwezig in meer dan 30 landen, wordt gekozen door zeilers van TOP-niveau en heeft eerste plaatsen behaald in tal van nationale en internationale regatta's, waaronder podia in de belangrijkste Optimist-evenementen - Wereldkampioenschappen, Europese kampioenschappen, Aziatische en Oceanische kampioenschappen.

In tal van landen wordt CD Sails al erkend als een van de 3 beste keuzes voor de Optimist-zeilen.

CD Sails heeft 4 modellen gemaakt en levert deze voor de belangrijkste gewichtsklassen. 

Dankzij de unieke persoonlijke ervaring van Claudio als zeiler en zeilmaker weten ze bij CD Sails hoe lang en moeilijk de weg is om kampioen te worden. Ze willen hun bijdrage leveren aan het succes van de jonge Optimist-zeilers door de krachtigste en best presterende zeilen te creëren en hun ervaring te delen in de CD Sails Academy.

Het diep persoonlijke verhaal is de reden waarom ze ernaar streven de zeilen te maken die u echt helpen om sneller en beter te worden. 

Wij helpen u graag bij het zoeken naar een goed zeil en kunnen kijken naar een mogelijkheden voor testen. 

Actieve filters